bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Підприємницький інтенсив «Від ідеї до успіху» для жінок Житомирщини
05.11.2018

1-2 листопада близько 40 жінок з громад Житомирщини взяли участь у  підприємницькому інтенсивні «Від ідеї до успіху», який відбувся в Житомирі. В рамках грантової програми від Житомирської ОДА членкині громадської організації «Скриня корисних справ» зібрали жінок, щоб в форматі неформального навчання та зустрічей, що надихають, продемонструвати жінкам переваги та можливості малого підприємництва.

Підприємницький інтенсив з розвитку малого бізнесу жінками в ОТГ зібрав тих жінок, які тільки розмірковують про початок бізнес-кар’єри, разом з експертками та  успішними підприємницями регіону та м. Києва з метою формування нових підприємницьких ініціатив та налагодження подальшої співпраці.

Отриману на інтенсивні теорію учасниці зможуть застосувати на практиці, щоб навчитися шукати шляхи для розв’язання актуальних проблем запланованого бізнесу або ж того, що вже існує.

Підприємницький інтенсив надав жінкам не тільки знання, а й можливість долучитися до неформального кола однодумиць, щоб разом шукати найефективніші шляхи розвитку власного бізнесу на Житомирщині.

«Наш проект – це шанс знайти сміливість розпочати власну справу, реалізувати мрію або просто розвивати улюблену справу в межах громади.. Всі наші спікерки впродовж двох днів не просто подавали матеріал, а ділилися власними історіями.. Сподіваємось, що це дійсно допоможе нашим неймовірним учасницям якісніше та ефективніше вирішувати економічні проблеми», - зазначила Оксана Давиденко, голова ГО «Скриня корисних справ».

 Окрім навичок та компетенцій, отриманих під час інтенсивну, всі учасниці заходу стали власницями тематичної методички з питань організації бізнес-діяльності,

В дружньому колі жінки обговорили теми гендерної сегрегації на ринку праці, економічного насильства та інші гендерно зумовлені чинники, які стають на шляху активної участі жінок у бізнесі. Гостями та спікерками події стали віце-презедентка Європейської економічної палати торгівлі, комерції та промисловості в Україні, співзасновниця юридичної компанії «Ти і право» Вікторія Ліснича, власниця агрофірми «Зоря» Ірина Костюшко, співвласниця Шахової школи «Інтелект», віце-президент Житомирської обласної шахової федерації Олена Харчишина, координаторка проектів Української асоціації молодих фермерів Лариса Левківська, кандидатка економічних наук Ольга Мілінчук. Сучасними знаннями з питань просування товарів власного виробництва у соціальних мережах поділилась  СММ-менеджерка та фотографиня Катерина Кононюк. Власниця взуттєвого бренду «Kachorovska atelier» Аліна Очеретяна в режимі скап-конференції поділилась думками про те, як втілити власні мрії в життя та створити відомий бренд. Співзасновниця та директорка розплідника ягідних культур і садового центру «Брусвяна» Ліліана Дмітрієва не змогла бути на інтенсиві особисто, але записала для учасниць ексклюзивне відео-звернення.

Такі ініціативи, як підприємницький інтенсив  «Від ідеї до успіху»,  не тільки надають можливість жінкам отримувати сучасні знання з економічних питань, а й сприяють розв’язанню проблем загальнодержавного масштабу: подолання гендерної нерівності, розвиток громад та запобігають економічному насильству в сім’ї.

Контакти

  • ГО “Скриня корисних справ”

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.