bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Покровську пройшли змагання з волейболу
12.10.2018

Команда громадського простору «Без Обмежень» 9 жовтня провела у місті змагання з волейболу.

Команда громадського простору «Без Обмежень» 9 жовтня провела у місті змагання з волейболу. Відповідний міні-турнір проводився з метою привернення уваги громадськості до того, що у Покровську є багато молоді, яка займається цим видом спорту. Зокрема не зважаючи на той факт, що у місті є професійна волейбольна команда «Покровськ», яка у 2017 році виборола право змагатися у Першій лізі Чемпіонату України з волейболу, у місті немає жодного добре укомплектованого відкритого майданчика. Аби тренуватися та проводити змагання, спортсмени повинні їздити до сусіднього Родинського.

Завдяки грантовій підтримці громадським простором «Без Обмежень» було придбано сітку, м’ячі та розмітку для того, щоб покращити умови тренувань на полях, що є у місті. «Тепер кожен бажаючий може взяти цей інвентар для проведення змагань чи просто тренувань. Для цього треба лише звернутися до нас із цим проханням», – розказав Євген Бражко, адміністратор громадського простору «Без Обмежень».

«У теплу пору року ми змушені їздити до сусідніх міст через те, що у Покровську немає добре обладнаного відкритого майданчика. Шкода,що команда, яка представляє місто на всеукраїнських змаганнях, немає можливості проводити матчі у рідному місті. Але тепер завдяки команді простору ситуація має змінитися», – розказав капітан команди «Покровськ», тренер з волейболу ДЮСШ ОлександрПрозор.

За словами Яни Серікової, волейболістки з Покровська, учасниці змагань, створення подібного відкритого майданчика для занять волейболом наблизить спортсменів до перемог та надихне їх до нових досягнень. «Я давно мрію пограти у Покровську у волейбол на зручному і обладнаному майданчику. Тепер, впевнена, мрію реалізувати буде простіше», – коментує Яна Серікова.

На пропозицію взяти участь у змаганнях з радістю відгукнулися активісти, гравці місцевих аматорських волейбольних команд, представники Червоного хреста та Ліги майбутніх поліцейських.

Змагання організовувалися громадською організацією «Нова Дружківка» у партнерстві з громадським простором «Без обмежень» та виконувались в рамках Проекту «Зміцнення громадської довіри» (UCBIII), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.