bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Команда WikiInvestigation починає тестувати платформу громадських антикорупційних розслідувань
09.10.2018

WikiInvestigation, що фінансується Європейським Союзом та реалізовується Фондом Інновацій та Розвитку, шукає фахівців у ІТ, правовій, журналістській, соціальній сферах для тестування платформи та отримання якісного фідбеку.

Концепт, який ми придумали — платформа WikiInvestigation — інноваційний та нестандартний. Ми створюємо механізм для групового розслідування корупційних справ, але найголовніше — це будуть не прості журналістські розслідування. Ми самі будемо доводити справи до кінця”, — Георгій Вашадзе, засновник Фонду Інновацій та Розвитку, співавтор проекту WikiInvestigation.

За словами директора проекту Романа Яковлєва, платформа працюватиме завдяки краудсорсингу. Це означає залучення широкого кола людей для проведення антикорупційних розслідувань по всій Україні.
“Попри те, що існує багато онлайн-інструментів для проведення розслідувань, на сьогодні все ще бракувало ефективного інструменту для підтримки комплексного та безперервного діалогу між активістами, громадськістю та правоохоронними органами задля виявлення корупційних справ”, - зазначає Роман Яковлєв.

Запрошуємо долучитися до спільноти тестувальників платформи! Необхідно заповнити анкету: https://goo.gl/forms/au4LdeI6pkGjPmM62

Згодом Ви отримаєте лист із посиланням на платформу та форму для фідбеку.

WikiInvestigation стане унікальним місцем для комплексних антикорупційних розслідувань в Україні.

Контакти

  • WikiInvestigation

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.