bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Дружківці та Лимані жінки вчяться адвокувати реформи на місцевому рівні
21.09.2018

18 та 19 вересня за ініціативи Правозахисного центру «Ліга жінок-виборців» відбулись тренінги «Жінки на чолі реформ в місцевих громадах Донеччини» у містах Лиман та Дружківка. Тренеркою заходу виступила Тетяна Соловйова,  громадський діяч та член Всеукраїнської організації «Журналісти проти корупції».

Під час навчання, учасниці дізнались про громадське жіноче лідерство та як контролювати владу на місцевому рівні, вчились інструментам моніторингу місцевих бюджетів та використанню відкритих даних, дізнавались про те як лобіювати суспільно корисні змін в місцевих громадах за допомоги проведення громадської експертизи та акцій прямої дії. 

- Сьогодні жінки Донбасу можуть отримати корисні знання та навички, які допоможуть їм змінювати їх громади, контролювати владу, впливати на процес прийняття рішень. Особливо це важливо зараз, коли в рамках реформи децентралізації створюються нові громади, які потребують нових та освічених лідерів, -  зазначає керівниця Правозахисного центру “Ліга жінок-виборців” Д. Левчук.

Проект “Посилення ролі жінок як рівних учасниць у процесі реформування та демократичного розвитку Донбасу” проводиться Правозахисним центром “Ліга жінок-виборців” за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.