bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Результати процедури закупівлі послуг проекту Pall-paraLegal
19.09.2018

ГО “Елеос” в рамках проекту “Протидія дискримінації паліативвних пацієнтів через посилення правоздатності та розвитку правових можливостей регіональних громад паліативних пацієнтів Одеської області” за підтримки МЗС Королівства Нідерланди повідомляє, що процедура закупівель послуг від 14.09.2018 року вважається такою, що відбулась з обранням переможця.

Рішенням тендерного комітету ГО Елеос (Протокол засідання тендерного комітету 1/17-09-18 від 17.09.2018 року) переможцем даної процедури закупівлі послуг став його учасник, тендерна пропозиція якого відповідає вимогам “Положення про порядок закупівлі товарів, робіт та послуг” ГО “Елеос”, технічній специфікації «Програми підготовки параюристів у сфері паліативної допомоги» та є найвигіднішою для ГО ”Елеос”.

Переможця процедури закупівлі послуг, визначеного на засіданні Тендерного Комітету 17.09.2018 р. шляхом голосування,  повідомлено електронним листом на його е-mail.

Ми дякуємо всім учасникам процедури закупівель послуг та сподівається на Вашу участь у майбутніх заходах нашого проекту Pall-paraLegal.

Контакти

  • О. В. Горільчана +38 067 92 373 94

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.