bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Жінки Донбасу навчаються впроваджувати реформи на місцевому рівні
09.09.2018

04 та 05 вересня за ініціативи Правозахисного центру «Ліга жінок-виборців»  відбулись тренінги «Жінки на чолі реформ в місцевих громадах Донеччини» у містах Бахмут та Краматорськ. 

Під час навчання, учасниці дізнались про громадське жіноче лідерство та як контролювати владу на місцевому рівні, вчились інструментам моніторингу місцевих бюджетів та використанню відкритих даних, дізнавались про те як лобіювати суспільно корисні змін в місцевих громадах за допомоги проведення громадської експертизи та акцій прямої дії. 

- Наша мета це зміцнення потенціалу та професійних навичок  активних жінок Донеччини в області реалізації соціальних ініціатив та проектів, підвищення їх впливу на місцеві органи влади, подолання гендерних стереотипів серед жінок Донеччини щодо їх ролі у сучасному українському суспільстві та формування гендерної культури мешканців Донеччини, зазначає керівниця Правозахисного центру “Ліга жінок-виборців” Д. Левчук.

Проект “Посилення ролі жінок як рівних учасниць у процесі реформування та демократичного розвитку Донбасу” проводиться Правозахисним центром “Ліга жінок-виборців” за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні. 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.