bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В Сєвєродонецьку поліція та громадськість налагоджують взаємодію заради безпеки громади
31.08.2018

29 серпня в місті Сєвєродонецьк пройшла інформаційна зустріч за участі представників поліції та активних громадян присвячені  підвищенню безпеки на вулицях, обговоренню інструментів попередження злочинності та взаємодії поліції та громади. 

Зустрічі відбулись за ініціативи ГО “Громадська платформа”.

Впродовж зустрічі патрульні та громадяни обговорили питання комунікації між громадою та поліцією, способи попередження порушень правопорядку та оперативного реагування поліції, обговорили розвиток спільних комунікаційних платформ, зокрема спільного чату поліції та громади Сєвєродонецька.

«Такі зустрічі поліції з різними цільовими аудиторіями спрямовані на реалізацію прав різних верств та груп населення. Сьогоднішня зустріч дає можливість людям обговорити с поліцією напряму питання безпеки на дорогах, виробити спільні шляхи вирішення цих проблем в місті Сєвєродонецьк», - відзначив Сергій Кошель, керівник Сєверодонецького офісу Мережі правового розвитку при ГО “Громадська платформа”.

Метою проекту «Безпечна громада міста Сєвєродонецьк: спільна відповідальність мешканців та поліції», що здійснюється  ГО “Громадська платформа” за підтримки Програмної ініціативи «Права людини та правосуддя» Міжнародного фонду «Відродження» є впровадження інструментів підзвітності поліції та створення безпечного середовища на рівні громади міста Сєвєродонецьк.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.