bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В Лимані підліткам допомагали з вибором майбутньої професії
31.08.2018

Молоді люди Лиману взяли участь у тренінгу з профорієнтації, який проходив на базі молодіжної платформи Альтанка.

Під час заходу учасники завдяки тренерській допомозі вчилися ставити перед собою цілі, визначалися зі своїми здібностями і уподобаннями, формували карту бажань. І, виходячи з цього, вибирали майбутні професії. Крім теоретичних знань і практичних завдань підлітки грали в трансформаційну гру, яка допомогла їм «приміряти» різні життєві ситуації, з якими вони стикаються в реальному житті.

«Мені 17 років, і я вчуся в школі останній рік. Звичайно ж тема тренінгу для мене дуже актуальна » – коментує Ганна, учасниця тренінгу – «Завдяки цьому тренінгу я визначилася з вибором професії. Якщо раніше у мене було два варіанти, то тепер я точно знаю на яку спеціальність буду подавати документи».

За словами організаторів заходу подібні тренінги потрібно проводити на постійній основі. «Ми хочемо допомагати молодим людям нашого міста, адже вони наше майбутнє. Звичайно ж необхідно повторити тренінг з профорієнтації» – коментує Ольга Поплавська, організатор молодіжної платформи Альтанка.

Слідкуйте за новинами та розкладом заходів на сторінці молодіжної платформи Альтанка в Facebook https://www.facebook.com/groups/goaltanka.

Тренінг організовували ГО «Нова Дружківка» в партнерстві з громадським простором «Альтанка» та виконувався в рамках Проекту «Зміцнення громадської довіри» (UCBI II), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.