bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Прописані, але не проживають
29.08.2018

На сьогоднішній день у багатьох родинах з’явилась проблема з так званою «випискою» родичів або колишніх родичів із свої домівок.

Останнім часом багато людей поїхали на заробітки або до іншої країни на постійне місце проживання так і не знявшись з реєстраційного обліку помешкання. В свою чергу власники помешкань зіткнулись з рядом проблем, це і оформлення субсидії, надмірна сплата комунальних послуг і таке інше.

До бюро звернулась жінка, яка зіткнулась з проблемами під час оформлення субсидії, вона з чоловіком давно розірвала шлюб, але він не встиг знятися з реєстрації та поїхав на свою батьківщину в Саудівську Аравію. Зв’язок з ним не підтримувала і не має змоги. Після надання певних довідок які підтверджують скрутне матеріальне становище особи, їй було призначено юриста який допоміг у вирішенні проблеми. Представником бюро було підготовлено позовну заяву “про визнання особи такою, що втратила право користування жилим приміщенням” та передано до суду.

Зазначимо, що згідно ст. 41 Конституції України«… кожен має право володіти, користуватися і розпоряджатися своєю власністю, ..… Право приватної власності є непорушним.» Відповідно до ст.317 ЦК України власникові належать права володіння, користування та розпорядження своїм майном.

Рішенням суду позовні вимоги були задоволені.

За детальною інформацією про отримання безоплатної правової допомоги ви можете звернутися до Селидівського бюро правової допомоги за адресою: м. Селидове, вул. Карла Маркса 41 а, 4 поверх. Телефон для довідок: 050-651-08-01.

Контакти

  • Селидівське бюро правової допомоги [email protected] 050-651-08-01

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.