bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Молодь Покровська вчилася роботі з 3D принтером
28.08.2018

У Покровську за ініціативою команди громадського простору «Без обмежень» пройшли перші майстер-класи зі збирання та роботі з 3D принтером.

У місті за ініціативою команди громадського простору «Без обмежень» пройшли перші майстер-класи зі збирання та роботі з 3D принтером. Учасники заходів під керівництвом тренера зібрали і налаштували прилад, а також створили перші власні 3D-моделі.

За словами організаторів майстер-класів такі заняття сприяють просуванню неформального навчання, яке практично не представлено у Покровську.

«Ми сподіваємося, що подібні заходи струснуть наше місто і допоможуть в просуванні неформальної освіти», – стверджує представниця платформи «Без обмежень» Валентина Гартовіна. – «Шкода, що ми не змогли записати всіх бажаючих, так як кількість місць обмежена. Судячи з тих дзвінків, що надходили під час попередньої реєстрації на заходи, бажаючих набагато більше, ніж ми можемо прийняти. Але у нас є хороші новини: подібні майстер-класи також відбудуться у вересні і жовтні. Тому, просимо всіх бажаючих стежити за нашими анонсами і підписуватися на ФБ-сторінку нашого простору https://www.facebook.com/prostirbezobmezhen – підсумувала Валентина Гартовіна.

Майстер-клас організували ГО «Нова Дружківка» в партнерстві з громадським простором «Без обмежень» та виконувався в рамках Проекту «Зміцнення громадської довіри» (UCBI II), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.