bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Кубок міста Новогродівки з міні-футболу серед дворових команд
27.08.2018

21-23 серпня у Новогродівці пройшов турнір з міні-футболу. Бажання поборотися за Кубок міста, головний приз змагань, виявили шість дворових команд.

Юні спортсмени, а це 36 хлопців віком від 9 до 14 років, у напруженій та по-чоловічому запеклій боротьбі продемонстрували неабияку волю до перемоги. Незважаючи на те, що Кубок міста отримала лише одна команда, всі інші отримали подарункові м’ячі, а кожен із учасників – грамоту та сувенір.

«Отримуєш велике задоволення, коли бачиш, як діти можуть змістовно проводити вільний час, займаючись спортом проста неба. Футбол та інші масові види спорту формують у дітей відчуття командного духу та згуртованості. Тому ми і надалі будемо проводити подібні змагання», – каже адміністратор Платформи ініціатив «Move» Антон Кухлєв.

Кубок міста з міні-футболу серед дворових команд організували ГО «Нова Дружківка» в партнерстві з платформою ініціатив «Move» в рамках Проекту «Зміцнення громадської довіри» (UCBI II), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.