bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Аналітичний звіт за період 2017 – початок 2018 року
02.08.2018

На замовлення БФ «Карітас Одеса УГКЦ» в рамках проекту «Тривалий економічний підйом для миру» було проведено щорічне дослідження щодо регіонального розподілу трендів у сфері зайнятості в Одеському регіоні на 2017-2018 роки.

Дослідження проводилось в трьох цілових містах Одеської області, в яких працює проект, а саме в м. Одеса, м. Ізмаїл та в м. Білгород-дністровський. За результатами дослідження сформовано річний аналітичний звіт, яких охоплює період за 2017 рік, та початок 2018 року.

При проведенні дослідження використовувались матеріали (таки як програмні документи, стратегії розвитку, програми, закони, звіти та ін.) сайтів Одеської міської та обласної ради, Білгород-Дністровської міської ради, Ізмаїльської міської та районної ради, Головного управління статистики в Одеській області, а також служби зайнятості.

Також провдились власні дослідження а також глибинні інтерв’ю з роботодавцями/підприємцями, експертні інтерв’ю із співробітниками Центрів зайнятості, інтерв’ю із держслужбовцями, інтерв’ю із керівниками проектів, що здійснювались міжнародними організаціями, інтерв’ю із незалежними експертами (керівник консалтингової компанії, викладачі ВНЗ) та ін.

Повний текст звіту знаходиться за посиланням >>>

Проект «Тривалий економічний підйом для миру», який реалізує Благодійний фонд «Карітас Одеса УГКЦ» за підтримки Австрійської Агенції Розвитку. Партнери проекту МБФ «Карітас України» та «Карітас Австрії»

Контакти

  • 095-295-33-30
  •  095-295-33-31
  •  095-295-33-32

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.