bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Команда EdCamp Ukraine відкрила 122 записи сесій національної (не)конференції для вільного перегляду
27.07.2018

122 записи сесій, панельних дискусій, відкритих уроків і TED-talks Четвертої національної (не)конференції для шкільних педагогів - через 3 тижні після події - вже доступні для безкоштовного перегляду.

122 записи сесій, панельних дискусій, відкритих уроків і TED-talks Четвертої національної (не)конференції для шкільних педагогів - через 3 тижні після події - вже доступні для безкоштовного перегляду за посиланням: https://www.youtube.com/playlist?list=PLF8MwlgxLRAb5—yejiUp72RoZ-pZSdNM.

Дивіться самі і з колегами, учасники націоанальної події і ті, кому за якихось причин не вдалося бути з нами, вранці, ввечері і вночі, влітку і взимку, з конкретною метою і просто для задоволення :)

Нагадуємо, що адреса каналу EdCamp Ukraine у YouTube: www.youtube.com.ua/c/edcampukraine.

Ми пишаємося тим, що всі два дні Четвертої національної (не)конференції для шкільних педагогів у нас працювала прес-кімната, де загалом було записано 20 ДУЖЕ важливих інтерв’ю, з представниками й представницями експертного, вчительського й владного кіл.

Наші партнери НАКИПЕЛО також створили спеціальну сторінку на своєму сайті, де можна знайти всі інтерв’ю, опитування, статті, фотопідбірки й інші корисні матеріали, присвячені національній події: https://nakipelo.ua/tag/EdCampUkraine2018/.

Канал Накипело у YouTube тут: https://www.youtube.com/channel/UCeFPe9LOWcCLAkBGnUeBRjw.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.