bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Нові форми діалогів у громадах Волині
06.07.2018

Як зробити громаду живим організмом, у якому усі працюються для досягнення спільних цілей та завдань? Днями з мешканцями Устилузької громади відбулась гра «Світ громад». Ініціаторами інтерактивного навчання є Волинський Інститут Права. 

Завдяки Михайлу Войтовичу – ментору та співрозробнику гри учасники вчились будувати діалог, чути та бачити потреби один одного, формували команди та разом досягати визначеного сценарію розвитку громади. 

Гра «Світ громад» покликана у вільній формі та з заданими умовами навчатися домовлятися, об’єднуватися для досягнення загальної мети та особистих цілей, а для громади - це інноваційна та нова практика, – навчатись граючись! 

В ході заходу учасники побачили безліч прикладів необхідності двосторонньої комунікації влади з мешканцями для розбудови привабливої громади. Відчули на собі моменти довіри та перестороги, стали творцями власного добробуту та «жертвами» обставин. «Все, як у житті» - коментують гравці. 

Дякуємо неймовірним учасникам за феєричну гру та дружню атмосферу. Ціль – досягнута, справа за малим – проробити дану схему з власною, Устилузькою громадою.

Заходи відбуваються в межах реалізації проекту «Запровадження ефективних майданчиків комунікації влади та громади», що реалізується ГО «Волинський Інститут Права» за підтримки Програми «U-LEAD з Європою». Програма «U-LEAD з Європою» спільно фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.

 

 

Контакти

  • Волинський інститут права
  • https://www.facebook.com/VolynskyyInstytutPrava/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.