bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вперше українці потрапили до півфіналу Європейського конкурсу соціальних інновацій
22.06.2018

Українська освітня краудфандингова платформа GoF потрапила у півфінал Європейського конкурсу соціальних інновацій –European Social Innovation Competition і стала однією з 30-ти учасниць, які з 16-го по 18-е липня візьмуть участь у програмі Академії соціальних інновацій в Румунії. Всього у відборі взяли участь 700 проектів з усієї Європи.

«Наша команда понад два роки є майданчиком для представлення освітніх ініціатив, а також реалізує програми, які допомагають освітянам розробляти проекти, використовуючи методику дизайн мислення. Впевнена, що завдяки участі GoF у конкурсі RE: THINK LOCAL, відбудеться якісний взаємообмін проектами. Ми привеземо цікаві кейси для втілення в Україні, а європейці побачать, що і у нас є чому повчитися», Лілія Боровець, співзасновниця Pro.Svit & GoF.

Серед найвідоміших проектів реалізованих за підтримки GoF Ukraine Global Scholars, Компола, Gromada space і ПЕРЕZАВАNТАЖЕNNЯ.

Європейський конкурс соціальних інновацій, проводиться Європейською Комісією вшосте. У 2018 році назва конкурсу RE: THINK LOCAL. Його головна мета – знайти найбільш інноваційні проекти, продукти, послуги, бізнес-моделі та формати співпраці, які дають змогу людям повною мірою брати участь у зміні економіки.

Усі проекти, які увійшли у топ-30 півфіналу.

Про GoF:

Освітня краудфандингова платформа GoF вже більше двох років допомагає освітянам, батькам та активістам ділитися власними освітніми ідеями та залучати кошти на їхню реалізацію, а учням – навчатися, втілюючи в життя соціально важливі для їхньої громади проекти.

За цей час на платформі було розміщено 75 проектів та залучено більше 2 млн. гривень на їхню. реалізацію, майже 3000 українців стали доброчинцями платформи.

Більше про проекти:http://gofunded.org/

Сторінка FB:https://www.facebook.com/GoFunded.org/

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.