bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В Харкові пройшов тренінг «Конфлікт інтересів в діяльності місцевих депутатів»
12.06.2018

12 червня 2018 року в Харкові у приміщенні тренінгового хабу «A-level» відбувся семінар «Конфлікт інтересів в діяльності місцевих депутатів» для депутатів місцевих рад та їх помічників.

Метою семінару було дати учасникам розуміння природи конфлікту інтересів під час реалізації повноважень місцевого депутата, а також напрацювати навички врегулювання конфлікту інтересів у разі його виникнення. Під час тренінгу учасники детально ознайомилися із поняттями потенційного та реального конфлікту інтересів, найбільш поширеними сферами виникнення конфлікту інтересів, дізнаються про існуючий алгоритм запобігання та врегулювання конфлікту інтересів в діяльності депутатів місцевих рад. Також учасники ознайомилися із Методичними рекомендаціями щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів (затверджені рішенням НАЗК від 29.09.2017 р.), існуючою судовою практикою, позицією Національної поліції та НАЗК у сфері запобігання та врегулювання конфлікту інтересів в діяльності депутатів місцевих рад.

Семінар у Харкові організовано місцевим осередком Громадянської мережі ОПОРА в межах реалізації громадської кампанії « Місцеві депутати. Атестація». Громадська кампанія Місцеві депутати. Атестація спрямована на сприяння вирішенню проблеми низького рівня відкритості, прозорості та підзвітності виборцям депутатів 14 місцевих рад з 8 областей України. Проект Місцеві депутати. Атестація реалізовується Одеською обласною організацією ВГО «Комітет виборців України» разом з партнерськими організаціями.

Контакти

  • Громадянська мережа ОПОРА
  • [email protected]
  • +38 099 788 36 60
  • https://www.oporaua.org/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.