bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Підбито перші підсумки взаємодії між Національною поліцією Донеччини та Центром БВПД
07.05.2018

У Головному управлінні Національної поліції Донеччини пройшла робоча зустріч з представниками безоплатної первинної правової допомоги. Присутні обговорили перші результати роботи за 3 місяці.

На нараді були присутні представники Слідчого управління та УОАЗОР Національної поліції Донецької області, директор регіонального центру з надання безоплатної правової допомоги Павло Наливайко, заступник директора Регіонального центру - Оксана Савицька,уповноважена Верховної Ради України по правах людини у Донецькій та Луганській областях Юлія Башкірова.

На першій зустрічі, яка відбулася у грудні 2017 року, було налагоджено співпрацю, концепцію та розвиток взаємодії між правоохоронними органами та центром безоплатної правової допомоги.

Сьогодні, поліцейські обговорили подальші напрямки співпраці, були підведені підсумки скоординованої роботи та опрацьовані недоліки, які виникли під час робочого процесу.

Крім того, представники правової допомоги повідомили, що центр поповнився 20 новими адвокатами, які будуть розподілені по всій області. Це дозволить не тільки вчасно надавати безоплатну правову допомогу, а й більш налагоджено співпрацювати з поліцією.

Контакти

  • Регіональний центр з надання БВПД у Донецькій та Запорізькій областях
  • [email protected]
  • (061) 224-44-50
  • http://zaporizhya.legalaid.gov.ua/ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.