bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На Чернігівщині навчали писати проекти для розвитку місцевої громади
27.04.2018

Навіщо чекати, поки хтось почне вирішувати проблеми міста, якщо можна взяти ініціативу в свої руки та почати працювати?

Якщо є справжнє бажання вирішити конкретну проблему, то це можливість розпочати роботу над проектом. Розуміння того, що таке проект, є ключовим моментом для успішного пошуку рішення проблеми та можливого отримання фінансування для цього.
 
У смт. Куликівка відбувся тренінг для жінок «Основи планування та написання проектів» у рамках проекту «Розвиток лідерських якостей серед жінок Рівненської та Чернігівської областей». Тренером виступив Володимир Ковальчук - юрист, викладач,тренер Навчально-методичного центру профспілок м.Чернігів.
 
Упродовж тренінгу було визначено алгоритм роботи над проектом. Одним із важливих етапів є формулювання дерева проблем:
 
 -Дерево проблем як кінцевий результат вашого аналізу проблеми представляє собою резюме існуючої негативної ситуації відносно центральної проблеми, яку ви визначили, тобто проблеми, що є цільовою для вашого проекту, - розповів Володимир Ковальчук.
 
Всі учасниці навчилися складати проектну заявку, дізналися про особливості діяльності міжнародних та вітчизняних донорів в Україні і специфіку їх роботи.
 
Окрім того, досвідчений тренер навчив готувати робочий план проекту та правильно презентувати його. Ще однією невідємною частиною будь-якого проекту є складання бюджету проекту.
 
Організатор тренінгу – ГО «Спілка жінок Куликівщини»
 
Тренінг здійснюється в рамках проекту за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні. Погляди організаторів та учасників не обов’язково збігаються з офіційною позицією уряду США.  

Контакти: e-mail: [email protected]
098-53-99-707

Контакти

  • ГО «Спілка жінок Куликівщини»
  • [email protected]
  • 098-53-99-707

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.