bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У новоприєднаній громаді доповнюють стратегію Голобської ОТГ
30.03.2018

Голобська громада – одна з прогресивних на Волині: одна з  перших в об’єднанні, у розробці Стратегії розвитку.

Стратегія розвитку Голобської громади вже прийнята та активно втілюється у життя із 2016 року, проте нещодавно Радошинська сільська рада доєдналася до громади, тому з’явилась необхідність провести зустріч з мешканцями поєднаної громади для врахуванням їхнього бачення перспектив та можливостей розвитку громади.

Тому у четвер 29 березня 2018 року у с. Радошин, Голобської ОТГ відбулася робоча зустріч по доопрацюванню Стратегії Голобської ОТГ.

Зустріч пройшла за участю експертки Волинського ресурсного центру розвитку місцевої демократії та голови громади. Спікерка заходу, Ірина, направляла мешканців на генерування думок щодо бажаних напрямів розвитку ОТГ, а голова з точки зору управлінця доповнював та коментував напрацьовані ідеї, в контексті їх реальності та актуальності виконання.

На сьогодні, серед мешканців доєднаних сіл проведене анкетування мешканців, результати якого будуть зведені та спільно із напрацьованими даними SWOT аналізу складуть основу змін до Стратегії розвитку Голобської громади.

Сформовані результати та варіанти доповнення будуть представлені та ще раз обговорені на наступній зустрічі з мешканцями Радошина.

Заходи здійснюються в межах реалізації проекту «Сприяння реалізації Стратегії розвитку Голобської громади із використанням інструментів громадської участі», що реалізується Волинським Інститутом Права за підтримки програмної ініціативи «Демократична практика» Міжнародного фонду «Відродження».

 

 

 

 

Контакти

  • ВОГО «Асоціація підтримки та розвитку об’єднань співвласників багатоквартирних будинків та органів самоорганізації населення»
  • [email protected]
  • 0332 785 952

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.