bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вдосконалення професійної майстерності для адвокатів системи безоплатної правової допомоги
26.03.2018

Підвищення свого професійного рівня є важливим обов’язком адвокатів, дотримання якого має забезпечувати безперервне поглиблення, розширення й оновлення ними своїх професійних знань, вмінь та навичок.

У межах співпраці між Регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Донецькій та Запорізькій областях та Представництвом Норвезької ради у справах біженців в Україні 22 березня 2018 року у Краматорську відбувся тренінг для юристів та адвокатів системи безоплатної вторинної правової допомоги на тему «Вторинна правова допомога внутрішньо переміщеним особам: компенсація за пошкоджене та зруйноване житло в ході конфлікту».

Вступне слово було надане заступниці директора Регіонального центру з надання БВПД - Оксані Савицькій та провідному юристу НРСБ – Надії Губаревій.

Адвокат-тренер Олександр Кадієвський проаналізував практику Європейського суду з прав людини щодо компенсації за зруйноване та пошкоджене майно у ході збройних конфліктів. Огляд національної судової практики щодо компенсації за зруйноване або пошкоджене житло в ході конфлікту на сході України здійснила суддя Краматорського міського суду Донецької області – Анастасія Михальченко. А ось про порядок оформлення спадщини та купівлі-продажу нерухомості, що розташована на непідконтрольній території, порядок відновлення втрачених або загублених документів щодо права власності доповідала державний нотаріус другої Краматорської нотаріальної контори - Наталія Костюкова.Усі учасники приймали активну участь в обговоренні проблемних питань, пов’язаних з тематикою тренінгу, наводили приклади з власного досвіду, ставили питання тренерам.

По закінченню тренінгу усі учасники отримали сертифікати.

Також у межах проекту планується проведення семи тренінгів, які будуть проходити у Маріуполі, Краматорську, Запоріжжі, Бердянську та Добропіллі з березня по вересень 2018 року. Для участі у тренінгах необхідно заповнити анкету учасника за посиланням.

Крім того, в липні буде проведено два вебінари з медіації та майнових питань.

Контакти

  • Краматорський місцевий центр з надання БВПД
  • [email protected]
  • 099-266-91-62
  • Донецька область м. Краматорськ вул. Академічна буд. 20

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.