bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Волинський Інститут Права представив результати діяльності за 2017 рік
15.03.2018

1 березня 2018 року директорка Волинського Інституту Права, Ірина Гайдучик, спільно із командою організації, презентували річний звіт діяльності за 2017 рік.

Розповіли про досягнення, проекти, результати діяльності. Представники організації ділилися секретами успіху, обговорювали питання, які слід доопрацювати і звичайно ж запросили партнерів співпрацювати та по можливості об’єднувати сили для вирішення суспільних питань та розвитку демократії. В ході невимушеного спілкування «народилося» кілька ідей для подальшого втілення.

Крім того, зустріч стала можливістю для представлення нових можливостей організації. Адже у 2018 році Волинський Інститут Права отримав підтримку в межах проекту «Громадянське суспільство задля розвитку демократії та прав людини в Україні 2017 – 2022» від ПРООН в Україні. Основна мета проекту - підвищити інституційну спроможність інститутів громадянського суспільства у сферах демократії та прав людини, щоб посилити їх вплив на процеси реформ шляхом кращої координації та налагодження зв’язків, аби сприяти більш всеосяжному, демократичному та правовому управлінню.

Відтак, Волинський Інститут Права, – один з 6-ти нових ХАБів, які отримали нові можливості для розвитку, щоб сприяти розвитку інститутів громадянського суспільства Волині. 

Зі звітом можна ознайомитися за посиланням.

Ініціатива підтримується в рамках проекту ПРООН “Громадянське суспільство задля розвитку демократії та прав людини в Україні”, що реалізовується за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.