bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Lingva.Inform - Новий спільний проект для вивчення англійської від Lingva.Skills та Укрінформ
23.02.2018

|| Промо-повідомлення від соціального проекту Lingva.Skills ||

 22 лютого 2018 року в Укрінформі, в рамках реалізації проекту «#КиївЗаговоритьАнглійською», було презентовано новий інноваційний безкоштовний ресурс для опанування англійської мови «Lingva.Inform».

 «Питання вивчення українцями англійською мовою є стратегічним завданням для України, тому Укрінформ, спільно із Асоціацією інноваційної та цифрової освіти, прийняли рішення створити цікавий та корисний ресурс Lingva.Inform (www.lingva.ukrinform.com), завдяки якому можна щоденно безкоштовно отримувати різноманітну інформацію для вивчення та вдосконалення англійської мови», - сказав генеральний директор Укрінформу Олександр Харченко.

 У свою чергу голова Асоціації інноваційної та цифрової освіти України, начальник Головного управління юстиції в м. Києві Станіслав Куценко заявив: «Ми щиро вдячні Укрінформу за підтримку такого потрібного для громадян України проекту. Відтепер кожен день українці матимуть можливість переглядати фільми, слухати пісні, працювати із цікавими навчальними матеріалами англійською мовою. Це дозволить відпочивати з користю – вивчаючи або вдосконалюючи англійську мову».

 Виконавчий директор Асоціації інноваційної та цифрової освіти, керівник Соціального проекту з вивчення іноземних мов «Lingva.Skills» та автор проекту «#КиївЗаговоритьАнглійською» Марія Богуслав повідомила: «Даний ресурс було створено в рамках реалізації проекту «#КиївЗаговоритьАнглійською». З цього моменту на «Lingva.Inform» всі бажаючі вивчати англійську мову зможуть отримувати корисну інформацію у вигляді мотиваційних статей, відео-роликів, граматичних коментарів, корисних фільмів, та ін., також із трансляцією в телеграм-канал Lingva.Skills (https://t.me/lingvaskills). На сайті також можна буде підписатися на розсилку та брати участь у безкоштовних заходах (розмовних клубах, семінарах, вебінарах, кінопоказах, тощо)».

На «Lingva.Inform» всі матеріали розміщуватимуться у 6 рубриках, що будуть кожного дня тижня дивувати відвідувачів корисною інформацією:

 Мотиватор - понеділок

Історії успішних людей, відео та статті про необхідність вивчення англійської, поради щодо швидкого самонавчання.

 Допомагатор - вівторок

Лайфхаки та корисні поради щодо вивчення англійської, наприклад, як вчити слова, як почати говорити та інше.

 Граматор - середа

Відповіді на питання про найчастіші помилки у граматиці, лексиці, пунктуації, ідіоми та інші поради правильного мовлення.

 Релаксатор - четвер

Вірші, пісні, будь-які цікаві та корисні матеріали для поступового опанування англійської мови та закріплення існуючих знань.

 Опитатор - п’ятниця

Короткі опитування щодо вивчення мови. Нам важливо дізнатися Вашу думку, щоб зробити англійську мову ще бульш популяттною.

 Фільматор – субота

Фільми, короткометражки, відеоматеріали для цікавого та корисного проведення вихідних разом з Lingva.Inform.

 Також для зручності всі матеріали будуть транслюватися в телеграм-канал Lingva.Skills (https://t.me/lingvaskills).

 На сайті також можна буде підписатися на розсилку та брати участь у безкоштовних заходах (розмовних клубах, семінарах, вебінарах, кінопоказах, тощо).

 «Lingva.Inform» реалізується в рамках проекту «#КиївЗаговоритьАнглійською».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.