bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Голобська ОТГ – перша у Волинській області, де прийнято Стратегію розвитку
19.02.2018

Голобська ОТГ – перша об’єднана громада у Волинській області, де прийнято Стратегію розвитку. Стратегія розвитку містить цілі та завдання, виконання яких має привести до економічного, соціального, культурного розвитку громади. Проте прийняти документ - це одне, а перетворити його у діючий інструмент розвитку – це інше.

Для  створення сприятливих умов подальшої реалізації Стратегії, моніторингу її виконання та для  налагодження конструктивної взаємодії між владними, громадськими та приватними структурами у реалізації планів розвитку, був затверджений персональний склад комітету з управління впровадження Стратегії.

Комітет має на меті зробити все можливе, щоб Стратегія була живим документом, яка не залежується на полицях, а справді працює для сталого розвитку громади. Не менш важливим завданням є проведення оцінки того, що вдалось зробити за рік, та аналіз необхідності змін та в разі потреби, коригування діяльності.

Над цим наприкінці 2017 року працювали у Голобській громаді. Члени комітету з управління оцінили результати діяльності за рік, розробили план реалізації Стратегії на 2018 рік, обговорили та затвердили подальші завдання з депутатами на сесії.

Відтак, на основі затвердженого плану стоїть питання про перегляд документу, у зв’язку із приєднанням ще однієї сільської ради. Наразі проводиться дослідження сильних та слабких сторін Радошинської громади, відбувається опитування мешканців і в найближчий час Стратегію Голобської територіальної громади буде доповнено та винесено на розгляд сесії місцевої ради.


Заходи здійснюються в межах реалізації проекту «Сприяння реалізації Стратегії розвитку Голобської громади із використанням інструментів громадської участі», що реалізується Волинським Інститутом Права.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.