bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Напередодні Дня Адвокатури у Маріуполі відбувся семінар для адвокатів
27.12.2017

Регіональним центром з надання безоплатної правової допомоги у Донецькій та Запорізькій областях спільно з Радою адвокатів Донецької області  було проведено семінар для адвокатів. 

Захід був розпочатий вітальними словами голови Ради адвокатів Донецької області Лідії Керанчук та заступника директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Донецькій та Запорізькій областях Оксани Савицької.     

Серед доповідачів була присутня Юлія Башкірова, Регіональний координатор із взаємодії з громадськістю у Донецькій області (Секретаріат Уповноваженого ВРУ з прав Людини), яка повідала слухачів про основні порушення прав людини під час затримання уповноваженими службовими особами органу, що здійснює затримання, на які потрібно звертати особливу увагу.

Світлана Солейко, заступник начальника відділу моніторингу діяльності місцевих центрів у Донецькій області та Олександр Гришин, начальник відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації її надавачів повідомили про наслідки незаконного затримання, а також навели приклади успішних практик з власного досвіду, щодо оскарження незаконних дій  уповноважених службових осіб органу, що здійснює затримання.

Серед запрошених гостей був присутній начальник Лівобережного відділу державної виконавчої служби міста Маріуполя Головного територіального управління юстиції у Донецькій області – Іван Хаваліц, який доповів щодо примусового виконання судових рішень, порядок, строки, особливості виконання судових рішень, а також роз’яснив новели в законодавстві щодо примусового виконання судових рішень, надав кваліфіковані відповіді на безліч питань, які виникли у адвокатів.

У даному семінарі прийняли участь понад 150 адвокатів всієї області,  які за результатами  семінару отримали сертифікати про участь у заході з підвищення кваліфікації адвокатами. Також за сумлінну і самовіддану працю, високі досягнення у професійній діяльності та з нагоди професійного свята – Дня адвокатури Регіональним центром з надання БВПД було відзначено адвокатів Донецької області.

Переглянути семінар у онлайн – режимі можна за посиланням

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.