bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Сєвєродонецьку говорили про плани ремонту доріг на 2018 рік
26.12.2017

20 грудня у приміщенні City HUB (м. Сєвєродонецьк) відбулось засідання прес – клубу на тему “Ремонт доріг у Сєвєродонецьку: успіхи, виклики та проблеми”. 

Спершу він зазначив, що станом на листопад місяць було відремонтовано 5200 метрів квадратних дорожнього покриття. На ці роботи витрачено 1 млн. 732 тисячі гривень. З міської казни виділялося 1 млн. 871 тис. гривень. Погодні умови не дозволили привести в порядок дороги вулиць Гоголя і Горького. Капітальний ремонт доріг обійшовся місту в 4 млн. 800 тисяч гривень. Олег Володимирович також акцентував увагу на тому, що в місті немає спеціалізованих підприємств, які б професійно займалися будівництвом і ремонтом доріг. Кілька років поспіль доводиться працювати з КП «Кремінський «Агрошляхбуд». В цьому році вперше були залучені підприємства Лисичанська.

Як додав Олег Кравцов: «У планах на 2018 рік капітальний ремонт вулиць Богдана Ліщини, Синецької і Вілісова, проблемних ділянок проспекту Гвардійський та вулиці Науки, але все буде залежати від бюджету-2018».

Вадим Любченко, який брав участь у заході і є, за його словами, єдиним підприємцем в Сєвєродонецьку, який займається ремонтом асфальтового покриття доріг інноваційним методом інфрачервоного нагріву, у цьому році експериментував на міських дорогах, набирався досвіду в цій справі. Як зізнався сам Вадим: «З відремонтованих в квітні ям, 60% в липні довелося доробляти. Так як фахівців в Україні, що повністю володіють новою технологією немає. Я використовую старий асфальт. Якщо йому більше 30 років, то він при розплавленні стає трухою». Вадим Любченко має намір у 2018 році використовувати нову технологію для ремонту сєвєродонецьких тротуарів, які сьогодні в місті в гіршому стані, ніж дороги.

Проект«Муніципальнаварта: ремонтдорігнаЛуганщиніпідконтролемгромадськості»реалізуєтьсяГО«СуспільнаСлужбаПравовоїДопомоги»запідтримкиФондусприяннядемократіїПосольстваСШАвУкраїні. Поглядиучасниківзаходунеобов’язковозбігаютьсязофіційноюпозицієюурядуСША.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.