bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Єврошкола «EU For You»
04.12.2017

Впродовж 28-30 листопада Благодійна організація «ПроОсвіта» за підтримки Управління молоді та спорту Чернівецької ОДА та сприяння Інформаційного Центру ЄС в Чернівцях реалізовувала  просвітницький проект - першу у своєму роді Єврошколу «EU For You».


Метою цього проекту було підвищити рівень обізнаності сільської молоді Чернівецької області щодо ЄС та європейської інтеграції України. Тепер з гордістю можемо сказати, що короткострокову мету досягнуто.
Трьохденною Єврошколою було охоплено 60 учасників (по 20 на день), які представляли різні села з 13 районів Чернівецької області.

Програма
 нашого тренінгу передбачала застосування різних методик та підходів, щоб максимально легко і просто учасники засвоїли справді складний матеріал. Результати анонімних опитувань наших учасників «до» та «після» проведення Єврошколи показали, що такі заходи є вкрай необхідними. Кожен із них отримав сертифікати та заохочувальні призи. Всі учасники залишилися задоволеним та виявили бажання побувати на таких тренінгах ще. Цьому підтвердження - їхня гіперактивність під час Єврошколи та анкетні дані (про враження від заходу).

Тож команда «ПроОсвіта» і надалі займатиметься громадянською просвітою молоді сіл та малих міст України й закликаємо долучати нас у ролі партнерів інші організації. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.