bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Центр AXIOS став членом Глобального договору ООН
23.11.2017

Центр практичної допомоги захисникам України AXIOS отримав статус учасника Глобального договору ООН  (United Nations Global Compact, UNGC). Для Центру членство в UNGC – це можливість переходу на новий рівень співпраці з ООН.

Центр практичної допомоги захисникам України AXIOS отримав статус учасника Глобального договору ООН  (United Nations Global Compact, UNGC). Для Центру членство в UNGC – це можливість переходу на новий рівень співпраці з ООН.

Приєднанням до Глобального договору ООН Центр AXIOS демонструє готовність неухильно дотримуватися в своїй роботі основних принципів у напрямку прав людини, трудових відносин, охорони навколишнього середовища та боротьби з корупцією.

«З першого дня своєї роботи Центр AXIOS працював на засадах дотримання ключових принципів, задекларованих Глобальним договором ООН, а також цілей сталого розвитку. Приєднання до UNGC дасть нам змогу разом з іншими громадськими організаціями, науковим товариством та бізнес-структурами працювати задля вирішення важливих соціальних питань», - підкреслив керівник Центру AXIOS Олег Магалецький.

Членство в Глобальному договорі ООН дає можливість Центру AXIOS долучитися до кращих практик та ділитися власним досвідом з реалізації Цілей сталого розвитку 2030. 

«Громадські організації приєднуються до Глобального договору ООН, щоб налагодити діалог з бізнесом, державними органами, а також знайти партнерів. Глобальний договір ООН – це, перш за все, діалогова площадка для вирішення важливих соціальних питань, яка об’єднує усі зацікавлені сторони: громадські організації, бізнес, наукове товариство та держоргани. Усі стейкхолдери мають змогу виносити на обговорення питання, які їх цікавлять, та спільними зусиллями знаходити шляхи їх вирішення», - пояснила Голова правління Мережі Глобального договору ООН в Україні Тетяна Сахарук.

Глобальний договір ООН є найбільшою ініціативою у сфері корпоративної соціальної відповідальності та сталого розвитку у світі. Мережа ГД об’єднує більше 13 000 підписантів з 160 країн світу, передусім компанії, але також громадські організації, профспілки, асоціації роботодавців, які приєднуючись до ініціативи, беруть зобов’язання дотримуватись 10 принципів етичної поведінки в сфері прав людини, трудових відносин, протидії корупції та охорони довкілля. Українська локальна мережа є частиною Глобального договору ООН і розпочала роботу в нашій країні у 2006 році. В Україні налічується більше 60 підписантів Глобального договору, і ця цифра постійно збільшується.

Центр практичної допомоги захисникам України AXIOS – один з провідних недержавних провайдерів послуг зі сприяння зайнятості, навчання, правової та психологічної підтримки захисників України, членів їхніх родин та волонтерів. Центр розпочав роботу в  жовтні 2016 року. Ідея його створення належить групі ветеранів російсько-української війни та волонтерів. 

Робота Центру AXIOS у фактах:

  • 20 висококваліфікованих спеціалістів  різних напрямків працюю в команді Центру AXIOS;
  • ≈900 клієнтів скористалися послугами Центру;
  • 250 ветеранів працевлаштовані за сприяння фахівців Центру;
  • 200 клієнтів навчаються на курсах підвищення кваліфікації;
  • ≈2 тис. год. психологічних консультацій;
  • ≈500 год. юридичних консультацій;
  • 100 партнерів

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.