bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Європейський Стартап - зустріч молодих лідерів!
21.11.2017

Європейський Союз, який останнім часом зазнає багато змін, повинен знайти нових лідерів, нові команди, які зможуть творчо реагувати на сучасні виклики. Європа потребує нового плану розвитку і це єдиний спосіб стало реалізувати проекти майбутнього.

З 4 по 8 вересня 2017 року молоді лідери з усієї Європи працювали над такими новаторськими ідеями під час п’ятиденного Економічного Форуму Молодих Лідерів, який відбувся у Новому Сончі та Криниці-Здруй, Польща.
Вони брали участь у семінарах, навчальних візитах та дискусійних сесіях з представниками світу економіки, політики та бізнесу, що охоплюють тему майбутнього Європейського Союзу. Вони встановлювали контакти та знайомились з Польщею як сучасною, інноваційною країною, маючи можливість своєю точкою зору доєднатись до нових спільнот та допомогти у синергійному розвитку.
Слід зазначитити, що досвід та перспективи підприємництва молодих людей є однією з відправних точок для розуміння майбутнього Старого континенту. Економічне залучення молоді впливає не тільки на розвиток окремих країн, але і на всю Європу, тому вирішальне значення має успішне подолання викликів у створенні молодими людьми власного бізнесу. Це особливо помітно у країнах Центральної Європи. Безумовно, Польща в цьому дає приклад як країна, де на самозайнятість та мале підприємництво припадає третина всіх підприємств.
Заступник міністра закордонних справ Польщі Ян Джеджичак заявив, що Польща має аргументовану думку про нинішню країну, як країну з найбільшим розвитком. У своєму виступі на Економічному форумі молодих лідерів він заохочував молодь отримувати новий досвід і не боятися невдач. Він також поділився з молодими лідерами своїм рецептом успіху: Ти повинен спостерігати за успішними людьми, бути з людьми розумнішими та старшими, ніж ти, за тими, хто досяг успіху. Це ключ до саморозвитку - мати лідера, який буде для вас прикладом.
У той же час, Чіпріан Драгомир, учасник з Румунії, зауважив, що важко досягнути чогось самостійно: Підприємництво не завжди про те, щоб бути лідером або мати кращу ідею, це все про приєднання до відповідної команди.
Зустріч у Польщі сприяла створенню таких команд, які разом працювали над заохоченням та запуском нових стартапів.
Економічні Форуми Молодих Лідерів створюють простір, який надає молодим людям можливість висловлювати свою думку, вивчати польський досвід та налагоджувати співпрацю. Як заявив Матєй Кека, один з учасників із Чеської республіки, інтеграція молоді з усіх європейських країн є необхідною, лише завдяки цьому ЄС зможе конкурувати з Китаєм або Сполученими Штатами. Підводячи підсумок, можна зазначити, що молоді лідери, їх підприємницькі ініціативи, відданість та творчість найбільше впливають на становлення Європи. Саме так створюється її майбутнє.
Економічний Форум Молодих Лідерів є щорічним і цього року проводився вже в 12-й раз. Вже традиційно, Форум відкритий для молодих лідерів та лідерок з України, представників підприємництва або активного громадського життя.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.