bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Help and Travel 2017 Київщиною відбувся
03.08.2017

24-29 липня 2017 року команда волонтерів проекту «Help and Travel» провела 9-ий тур за останні 5 років.

24-29 липня 2017 року команда волонтерів проекту “Help and Travel” від ГО “Допомагай і Подорожуй” 6 днів подорожувала Київщиною і втілювала практичні дії у малих громадах Медвина та Іванівки Богуславського району, а також Козина і Росави Миронівського району. 

 

У першому пункті волонтери проекту розчистили головну вулицю від бур’яну та територію довкола дендро-пам’ятки — 600-літнього дуба. В Іванівці пофарбували паркан навпроти Клубу Культури та дві кімнати місцевої лікарні. В Козині учасники пофарбували міст на головній трасі, а в Росаві разом із місцевими жителями розчистили шлях до річки. Не дивлячись на короткий проміжок часу, головна мета проекту — надихнути місцеві громади на спільні рішення локальних проблем, а також культурний обмін між учасниками. 

 

Це вже 9-ий проект за останні 5 років. За весь час проекту було відвідано 21 область+АР Крим і 54 населені пункти, які отримали допомогу. Цьогорічний Тур відбувся за підтримки Благодійної організації “Благодійний фонд “Урожай-громаді”, а також Управління молодіжної політики та НПВ Київської обласної державної адміністрації.

Короткий репортаж:

http://www.proselo.com.ua/volonteri-ruxu-help-and-travel-u-kozini/ 

Фоторепортаж поступово буде доступний на ФБ сторінці Організації.

Зацікавлені в організації турів, а також інших проектів ГО “Допомагай і Подорожуй”, завжди можуть писати на сторінку у Фейсбуці або на пошту з темою “Я ваш Герой!”: [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.