bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Ярмарок громадських проектів у Білгороді-Дністровському
28.07.2017

У Білгороді-Дністровському відбувся Ярмарок громадських проектів, на якому автори презентували 29 громадських проектів.

23 липня у Білгороді-Дністровському відбувся Ярмарок громадських проектів, на якому автори презентували 29 своїх проектів. Метою заходу було залучення до голосування мешканців міста для визначення рейтингу проектів.

Кожен автор зі своєю командою мав нагоду публічно продемонструвати свій проект та відповісти на запитання учасників заходу.

Серед таких ініціатив—«Доступний інклюзивний спорт для дітей і дорослих». Автор проекту Володимир Хомяк вважає, що створення доступного спеціального спортивного середовища, майданчика з тренажерами вільного користування для дорослих і дітей, а також для людей, які пересуваються на спеціалізованих візках, популяризуватиме здоровий спосіб життя, сприятиме вихованню здорових і соціально-орієнтованих родин.

Автор проекту «З повагою до міста» Андрій Кудаєв пропонує встановити смітники на вулицях міста.

Цікавий проект для міста запропонувала Тетяна Коломієць - «Мурал (картина) на стіні багатоповерхівки в районі Тіра». Одеська область відома як великий рекреаційний ресурс нашої країни, тому туристичні родзинки тут є актуальними.

Під час ярмарку мешканці Білгород-Дністровського також мали нагодунавчитися користуватися е-платформою Громадський Проект за допомоги експертів ГО «НОВА Енергія».Також можна було відразу проголосувати за найбільш цікавий проект.з

Голосування за проекти розпочалося 15 липня та триватиме  до 31 липня. Голосувати можна на сайті Громадський проект Білгород-Дністровський та у Центрі надання адміністративних послуг (вул.Єврейська, 21) за умови наявності паспорту. Віддати свій голос можна тільки особисто.

Громадські проекти, які отримають найбільшу кількість голосів у рамках 1,5 млн. грн. громадського бюджету, будуть реалізовані у 2017 році.

Ярмарок громадських проектів організовано ГО «НОВА Енергія» за підтримки Білгород-Дністровської міської ради.

Захід проведено  в рамках проекту «Зміцнення місцевої фінансової ініціативи (ЗМФІ-ІІ) впровадження» у частині надання допомоги у запровадженні бюджету участі в

українських містах у рамках компоненту «Посилення практики участі громадян у бюджетному процесі на місцевому рівні в Україні». Проект фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та реалізується Інститутом бюджету та соціально-економічних досліджень (ІБСЕД).

Розробник електронної системи «Громадський проект» — ГО SocialBoost.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.