bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Реалізація стратегії вашої організації
20.06.2017

Коли ми пишемо проекти для отримання фінансування з європейських фондів і програм - забуваємо про одну дуже суттєву деталь. А саме: проекти - логічні кроки в реалізації стратегії вашої організації.

Більше того, якщо ви хочете скористатися європейськими коштами, ваша стратегія повинна бути узгодженою із стратегією розвитку вашого міста, регіону, національною стратегією і, нарешті, стратегією Європейського союзу.

Урахування цієї “матрьошки вкладних стратегій” значно підвищує шанси проекту на підтримку. Це суттєво і тому, що сьогодні від України подається дуже багато проектів. Отже, для перемоги саме вашого проекту слід врахувати усі вимоги.

Написання стратегій будь - якого рівня за європейською методологією - поки що новий для України напрям. Тому ми спланували проведення семінарів у Києві і Львові для того, щоб навчити учасників написанню стратегій регіону, громади, організації. Своїм досвідом із вами поділяться польські фахівці, які написали і реалізували не одну стратегію. Детальніше із умовами участі у семінарах - на сайті фундації CEASC.

http://www.ceasc-bw.com/products/seminar-strategiya-rozvitku-regionu-gromadi/

 

Контакти

  • +380932109342
  • +380953242955

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.