bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В Слов’янську поліція та громадськість обговорили захист прав дітей в зоні АТО
07.06.2017

2 червня 2017 р.  в Слов’янську за ініціативи ГО «Агенція демократичного розвитку Донбасу» відбулась зустріч в рамках проекту «Відкрита поліція» в якій взяли участь представники патрульної поліції, громадськості, представники служби у справах дітей, Слов’янського офісу Мережі правового розвитку, Слов’янського бюро з надання БВПД та всі бажаючі мешканці міста.

Головною темою зустрічі стала безпека та захист прав дітей в зоні АТО. Учасники дізнались від представників Слов’янського офісу Мережі правового розвитку про головні проблеми з якими стикають діти в зоні АТО, це в першу чергу безпека на вулицях, поводження з мінами та вибуховими пристроями в лісових зонах, протидія насильству. Головними спікерами на зустрічі були співробітники патрульної поліції Слов’янська та Краматорська Оксана Пильстрем (психолог, інспектор), Наталія Бокова (інспектор у зв’язках з громадськістю) та заступник начальника Слов’янського бюро правової допомоги Олена Солошенко.

- Захист прав дітей в зоні АТО важлива проблема, яка потребує спільно діяльності поліції, провайдерів безоплатної правової допомоги, представників місцевого самоврядування. Саме таким чином можна запровадити ефективну систему захисту дітей, зокрема, через надання їм комплексної правової, медичної та психологічної допомоги, - відмітив голова ГО “Агенція демократичного розвитку Донбасу” Сергій Коваленко.

Метою проекту “Громадська ініціатива “За безпечні громади Донеччини!”, що здійснюється  ГО “Агенція демократичного розвитку Донбасу” за підтримки Програмної  ініціативи «Права людини та правосуддя» Міжнародного фонду «Відродження» є формування сталих зв’язків в громадах між поліцією та мешканцями для забезпечення правопорядку, попередження злочинності та розвитку безпечного середовища в Слов’янську та Краматорську.

Матеріал опублікований у рамках спеціального медіа-проекту «Інформація для свідомих дій: почуй голос постраждалих внаслідок конфлікту на сході України», що  впроваджується Ресурсним центром ГУРТ за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.