bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ГО «Вишиваний Шлях» покаже, що в Україні є на що подивитися
29.05.2017

Які плани на літо? Жодних нудних п’ятизіркових Болгарій та пенсіонерських Туреччин, будь ласка! Громадська організація «Вишиваний Шлях» покаже, що цього літа саме час вирушити в мандрівку Україною.

З 5-го по 28-е червня 2017 року відбудеться Тур Вишиваним Шляхом - дивовижна подорож найкрутішими місцями України від Ужгорода до Слов’янська. Здійснять мандрівку 4 українських тревел-блогери: Ірина Журавель, Сергій Нагорний, Христя Жук та Сергій Чекмарьов, які подорожуватимуть «Вишиваним Шляхом» - найдовшим туристичним маршрутом в Україні довжиною 2 225 км, який проходить через 11 областей із заходу на схід - Закарпатською, Львівською, Рівненською, Тернопільською, Хмельницькою, Житомирською, Київською, Черкаською, Полтавською, Харківською та Донецькою.

Мета проекту – розкрити туристичний потенціал, різноманітність і красу України, символічно об’єднати західні та східні регіони, популяризувати активний відпочинок та здоровий спосіб життя. Протягом Туру четверо мандрівників щодня опинятимуться в новому місті, відвідуватимуть цікаві місця України, про які мало хто знає, подорожуватимуть автентичними селами і культурними центрами, насолоджуватимуться краєвидами та гостинністю українців і обов’язково щодня ділитимуться враженнями на YouTube-каналі проекту та описуватимуть свої пригоди у текстових блогах на сайті та сторінках проекту в соціальних мережах.
Формат заходу: 5 червня зі Слов’янська та Ужгорода одночасно розпочнуть свою подорож по двоє мандрівників. Христя Жук та Сергій Чекмарьов стартуватимуть зі сходу, Ірина Журавель та Сергій Нагорний почнуть подорож із заходу. Рухаючись маршрутом «Вишиваний Шлях» у напрямку столиці, вони відвідуватимуть цікаві локації (палаци, печери, національні парки, водоспади тощо), використовуючи різні види пересування. На мандрівників чекає дуже насичена програма – скелелазіння, гончарство, спуски в шахти, дайвінг, підземелля, стрибки з мосту та ще багато цікавинок, які підготували організатори.

Вони відвідають більше 60 населених пунктів та побачать понад 100 туристичних пам’яток і щодня готуватимуть цікавий контент (історії та відеоролики), який видаватимуть на загал. У населених пунктах блогерів зустрічатимуть місцеві координатори і організовуватимуть для них цікаву програму із майстер-класами, екскурсіями та активностями. Мандрівники, у свою чергу гуртуватимуть локальні громади, проводитимуть презентації проекту, розповідатимуть про свій досвід та пригоди.

Слідкуйте за новинами проекту на сайті та в соціальних мережах:
www.ornamentway.com
FB: www.facebook.com/VyshyvaniyShlyakh
VK: vk.com/ornament_way
Instagram: www.instagram.com/ornament.way
YouTube: www.youtube.com/channel/UCmbN2Go8bEs-qewcc0MQoAg
Маршрутом подорожуватимуть:
Ірина Журавель – блогер та мандрівниця, автор проекту «Сам собі Колумб», останні 1,5 роки подорожувала по Азії, відвідала самостійно 23 країни.
Сергій Нагорний – досвідчений travel-blogger, пройшов пішки 1000 км Європою.
Сергій Чекмарьов – україномовний відео-блогер, власник YouTube-каналу про пригоди та екстрим.
Христина Жук – громадська активістка, учасниця міжнародних волонтерських проектів, відвідала більше 25 країн світу.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.