bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Запрацювали центри громадської активності для жінок та літніх людей з числа ВПО
26.05.2017

У травні 2017 р. за ініціативи ГО «Ліга жінок-виборців» почали свою роботу Центри громадської активності для жінок, літніх людей з числа ВПО та місцевих мешканців в Кремінній та Новопскові.

Центри громадської активності працюють за двома головними напрямками:

- Дозвілля та особистісний розвиток літніх людей та жінок з числа ВПО – психологічні та розвиваючи тренінги, вуличні оздоровчі прогулянки та заняття, ігри та чаювання по вихідних.

- Розвиток підприємницької та громадської активності літніх людей та жінок з числа ВПО – семінари з початку власного бізнесу, розвитку громад, написання проектів, попередження конфліктів.

Кожного тижня спеціалісти Центру проводять навчальні та розвиваючи заходи для літніх людей та жінок з числа ВПО, слідкувати за анонсами заходів можна на сторінці організації в Фейсбук - www.facebook.com/lwv.ngo, або підписатись на розсилку новин, надіславши запит з темою “Новини Центрів громадської активності” на електронну адресу організації - [email protected].

Адреси Центрів громадської активності для жінок, літніх людей з числа ВПО та місцевих мешканців:

м. Кремінна, пл. Красна, 20

смт Новопсков, пров. Історичний, 2

Діяльність організовано в рамках реалізації гранту, що наданий Проектом Ради Європи “Посилення захисту прав людини внутрішньо переміщених осіб в Україні”.

Матеріал опублікований у рамках спеціального медіа-проекту «Інформація для свідомих дій: почуй голос постраждалих внаслідок конфлікту на сході України», що  впроваджується Ресурсним центром ГУРТ за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.