bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Завершено другий етап конкурсу міні-грантів від ГО «Фонд розвитку громади»
19.05.2017

Завершено другий етап конкурсу молоджних міні-грантів за підтримки ЮНІСЕФ, що проводила ГО «Фонд розвитку громади» для молоді Донецької і Луганської областей.

З великим задоволенням повідомляємо про завершення Другого етапу конкурсу молоджних міні-грантів за підтримки ЮНІСЕФ, що проводила ГО “Фонд розвитку громади для молоді Донецької і Луганської областей.

Всього на цей тур конкурсу надійшло 127 заявок від громадських організацій і ініціативних груп молоді.

Комісія, яка складалась з представників ЮНІСЕФ, ГО “Фонд розвитку громади”, представників громадської ради, ДонОДА і місцевої влади зробили свій вибір і відібрала 14 переможців:

1. Ініціативна група «Відродження», с. Нещеретове, Луганська обл. - проект «Джерело»(очищення занедбаної криниці, побудова нового зрубу та благоустрій місця для спілкування і відпочинку.
2. Ініціативна група, Нікулін Кирило, м. Бахмут, Донецька обл. - «Вело-пристань Бахмуту»
3. Громадська організація «Всеукраїнська організація «КЛАС» м.Сєвєродонецьк, Луганська обл. - Відкритий літній майданчик “Центр робототехніки «Молодіжний резист»
4. «Юні новгородці», м. Торецьк, Донецька обл. - «Щасливі діти» - організація та проведення концертно-розважальної програми для мешканців селища Новгородське
5. Ініціативна група «Берегиня народної спадщини», НВК №10, м. Дружківка - Культурно-освітні проекти «Європейський простір очима дітей України» та «Україна – європейська держава».
6. Ініціативна група «Разом ми сила», м. Часів Яр, Донецька обл. - «Друге життя нашої мрії». Відновлення конструкцій дитячого майданчика, які були зруйновані
7. Коллектив театр моди «МодіЮн»,МЦДЮ, м. Бахмут, Донецька обл. - Створення колекції «Джинсова забаганка». Створенння коллекції одягу. Внесення елементів, сюжетів з малюнків художниці Марії Примаченко в колекцію костюмів для ознайомлення більшої маси людей з творчістю художниці. . 
8. Координаційна рада СНУ ім. Володимира Даля, м. Сєвєродонецьк, Луганська обл. - «ВІЛЬНА КНИГА або МОБІЛЬНА БІБЛІОТЕКА». Проект створення площадки буккроссингу для популяризації читання книжок серед молоді
9. НВК «Кремінська ЗОШ № 3 – ДНЗ», м. Кремінна, Луганська обл. - Шкільна газета «Сузір’я»
10. Ініціативна група молоді від ГО «Сіверський Донець – Відродження», м. Слов’янськ - Екологічна акція «Чистий берег Дінця» з очищення від сміття прибережної захисної смуги р. Сіверський Донець в межах НПП «Святі Гори»
11. ГО «Кризовий медіа-центр «Сіверський Донець», м. Сєвєродонецьк, Луганська обл. - «ТАК»: Створення та забезпечення діяльності креативного майданчику для підлітків.
12. Бібліотека – філія ім.Т. Шевченка, м. Краматорськ, Донецька обл. - Територія розвитку «Маячка»: створення центру шляхом створеня зон : «креативності» (Творча майстерня) та «розвитку та корисного дозвілля», який сприятиме об`єднанню усіх активних молодих мешканців селища, формуванню та творчої реалізації особистості, створення умов для творчого розвитку дітей
13. Ініціативна група «Промінь», м. Сєвєродонецьк, Луганська обл. - «Щасливе дитинство – щасливе майбутнє». Надання допомоги по організації дозвілля та відпочинку вихованців будинку дитини міста Сєвєродонецька.
14. Творча група «Винахідники», м. Торецьк, Донецька обл. – «Конструюємо місто нашої мрії»

Вітаємо переможців та чекаємо на реалізацію проектів.
Також дякуємо всім учасникам за активність і участь у нашому конкурсі.
Успіхів!

Загальний бюджет конкурсу міні-грантів для молоді склав 350000 грн, всього на два тури конкурсу надслано 221 заявку, з них підтримано - 25.

Матеріал опублікований у рамках спеціального медіа-проекту «Інформація для свідомих дій: почуй голос постраждалих внаслідок конфлікту на сході України», що  впроваджується Ресурсним центром ГУРТ за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США. 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.