bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На Луганщині громадські активісти та медіа шукали ефективні шляхи інтеграції ВПО та учасників АТО
15.05.2017

12 травня 2017 р. у місті Сєвєродонецьк відбувся круглий стіл «Вирішення конфлікту на Донбасі: налагодження співпраці медіа, місцевої влади та волонтерів». 

 Учасниками заходу стали юристи, студенти-журналісти, представники місцевих ЗМІ, громадських організацій та волонтери, що допомагають ВПО.

Під час заходу учасники говорили про роль медіа в процесі адаптації ВПО та учасників АТО в нових громадах, роботу органів влади та профільних громадських організацій в сфері соціального захисту ВПО та ветеранів АТО, об’єднання зусиль громадськості, ЗМІ та влади в цій сфері з метою вирішення конфлікту на Донбасі.

Наша мета це успішна адаптація ВПО та ветеранів АТО в нових громадах, включення їх до активного громадського та політичного життя, особливо в нових об’єднаних громадах, які створюються в рамках децентралізації”, - відмітила Дар’я Левчук, голова правозахисного центру “Ліга жінок-виборців”.

Комунікаційна кампанія зі сприяння реінтеграції переміщених осіб і учасників АТО на Донбасі проводиться правозахисним центром “Ліга жінок-виборців”.

Слідкуйте за нашими новинами в соціальних мережах:

Фейсбук – www.facebook.com/lwv.ngo

Вконтакте - www.vk.com/luganskregion

Матеріал опублікований у рамках спеціального медіа-проекту «Інформація для свідомих дій: почуй голос постраждалих внаслідок конфлікту на сході України», що  впроваджується Ресурсним центром ГУРТ за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.