bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На Донеччині школярі та студенти знайомляться з діяльністю поліції
05.05.2017

27, 28 квітня та 4 травня 2017 р. в Краматорську та Слов’янську відбулись інформаційні зустрічі «Знайомтеся - наші друзі поліцейські!» за участі патрульних поліцейських міст,  школярів та студентів Донбаського державного педагогічного університету.

Під час зустрічей патрульні розповіли в доступній формі про свою роботу, відповідали на численні запитання молоді, взяли участь з дітьми в грі про правила дорожнього руху.  Після закінчення заходів, школярі змогли побути в ролі поліцейських - приміряли важкі бронежилети, потримали в руках кийки, посиділи в салоні патрульної машини.

- Для нас дуже вадливо налагодити контакт молоді та нової поліції в громадах Краматорська та Слов’янська, від цього залежить успішність реформи поліції, рівень довіри молоді до патрульної поліції та їх допомога у підвищенні рівня безпеки в громадах. Ці зустрічі будуть проходити протягом травня – липня в інших школах та навчальних закладах, де ми плануємо охопити максимальну кількість школярів та студентів, - відмітив голова ГО “Агенція демократичного розвитку Донбасу” Сергій Коваленко.

Метою проекту “Громадська ініціатива “За безпечні громади Донеччини!”, що здійснюється  ГО “Агенція демократичного розвитку Донбасу” є формування сталих зв’язків в громадах між поліцією та мешканцями для забезпечення правопорядку, попередження злочинності та розвитку безпечного середовища в Слов’янську та Краматорську.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.