bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Дніпрі відбувся курс з підготовки групи тренерів програми «Молодіжний працівник»
27.04.2017

В Україні триває реформування молодіжної політики, метою якої є – розбудова громадянського суспільства за активної участі молоді, підвищення рівня залученості молоді до активного громадського життя на середньоєвропейському рівні.

 

Одним з інструментів реформування є Національна програма з національно-патріотичного (громадянського) виховання молоді на 2016-2020рр., програма  «Молодь України на 2016-2020рр.».

03-07 квітня 2017 року в місті Дніпро завершився навчальний курс з підготовки групи тренерів Базової навчальної програми «Молодіжний працівник». Метою підготовки тренерів стає – підвищити кваліфікацію молодіжних лідерів та фахівців молодіжної галузі задля ефективної розробки та реалізації обґрунтованої молодіжної політики на локальному та регіональному рівнях. Налагодити ефективний діалог між держструктурами та громадським суспільством, надати інформацію про кращі світові практики реалізації молодіжної політики.

Одночасно проводяться навчальні тренінги за базовою програмою в різних регіонах України, до проведення яких саме і залучаються випускники тренінгу для тренерів.

Контакти

  • Національна програма з національно-патріотичного (громадянського) виховання молоді

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.