bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

До добробуту Куцурубської громади – спільними зусиллями
20.04.2017

«До добробуту Куцурубської громади – спільними зусиллями» - таким є гасло Стратегії Куцурубської ОТГ до 2026 року, Рішення  про її затвердження  якої березня 2017 одноголосно прийняла Куцурубська рада Куцурубської сільської об’єднаної громади. Тепер 12 сіл мають оформлені в офіційному рішенні ради ключові кроки розбудови перлини Причорномор’я, де буде комфортно її мешканцям та гостям.

Саме досвід та перші реальні результати та перспективи реформ на прикладі першої в Україні двічі народженої  об’єднаної громади  аналізують експерти і практики Куцурубської громади у проекті журналіста ОДТРК «МИКОЛАЇВ» Ірина Заікі «Перехрестя.  Куцурубська ОТГ».

Відео  «Перехрестя.  Куцурубська ОТГ» 

Наша команда анонсує старт з 1 травня 2017 р. чергового річного проекту з експертної підтримки реалізації Стратегії Куцурубсбкої ОТГ.

Ми допоможемо органами місцевого самоврядування та активістам 12 сіл почути смак перемог на шляху до добробуту Куцурубської громади!

Ресурсна підтримка формування Куцурубської спроможної громади відбувається на виконання Плану заходів з реалізації Стратегії розвитку Миколаївської області до 2020 р на період 2015-17 р.» (рішення Миколаївської обласної ради №7 від 30.07.2015 р.) та в рамках проекту ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва»(ФРММ): «Дієва місцева демократія у селах і містах Миколаївщини»»

Контакти

  • http://frgn.mk.ua

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.