bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Дніпрі розбудовується студентська освітня платформа
14.04.2017

Вже місяць студенти-історики Дніпра розбудовують освітню платформу в гуртожитку свого ВУЗу. Простір матиме назву «Кузня української інтелігенції». Його основною метою буде виховання свідомої молоді, залученої в громадські процеси, і готової змінювати. Кузня буде місцем для саморозвитку студентства і проведення різноманітних культурно-освітніх заходів.

Проект набуває розмаху, за місяць  було пророблено багато роботи, зокрема в медіа-сфері -  створили спільноти  в соціальних мережах, за якими можна слідкувати за оснащенням Кузні, там публікуємо і звіти по нашій роботі , і повідомляємо про допомогу від наших партнерів.

ФБ: https://www.facebook.com/ukrintelligentsia/?fref=ts 

Вк: https://vk.com/ukrintelligentsia

Інформуємо громадськість про наш проект, зокрема  розповідали про «Кузню української інтелігенції» в програмі «Наживо» і в прямому ефірі «Час Порад» на 51 каналі.

Співпрацюємо з Книгарнею «Є», яка розпочала акцію в підтримку освітньої платформи, кожен її відвідувач може купити і подарувати будь-яку книгу Кузні, і отримати картку зі знижкою -5% на всі інші покупки в Книгарні.

Розпочали збір книг для бібліотеки Кузні. В рамках  акції, заснованої Книгарнею «Є» меценат подарував нам підбірку з 30 книг сучасної української літератури. Крім того нам віддають  книги з власних бібліотек викладачі і студенти Історичного факультету.

Почали оснащувати кімнату – завезли тумби, диван, стіл, книжкову полицю. Замінили розетки і виключателі, повішали лампи.

Отримали листи підтримки від Департаменту освіти і науки  і Управління молоді і спорту ДніпроОДА, які готові надавати інформаційну підтримку проекту і сприяти його реалізації.

За допомогою краудфандингу зібрали  майже 2 тисячі гривень.

Місяць плідної роботи над проектом минув, але це тільки початок, попереду багато задач для вирішення, тому збір речей і коштів для «Кузні» продовжується.

Якщо ви зацікавились ініціативою звертайтесь до організаторів освітньої платформи «Кузня української інтелігенції»:

Гліб Стрижко (https://www.facebook.com/glib.stryzhko?fref=hovercard) - 066-855-11-39, 096-753-19-75

Ірина Селезньова (https://www.facebook.com/profile.php?id=100007394777148) - 097-127-45-95

Будемо вдячні за поширення інформації та співпрацю в реалізації проекту.

Підготувала Ірина Селезньова

Матеріал підготовлений у рамках спеціального медіа-проекту «Інформація для свідомих дій: почуй голос постраждалих внаслідок конфлікту на сході України», що  впроваджується Ресурсним центром ГУРТ за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США.  

Контакти

  • Ірина Селезньова
  • (097) 127 45 95

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.