bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Створено Центр психосоціальної допомоги для жінок із числа ВПО
03.04.2017

В рамках проекту «Мобілізація жінок-переселенок проти домашнього та ґендерно-орієнтованого насильства», що реалізується  ВБО «КОНВІКТУС УКРАЇНА»  спільно з ГО «АЦ «Соціоконсалтинг» за підтримки Європейської Комісії, створено  Центр психосоціальної допомоги для жінок із числа внутрішньо переміщених осіб, які постраждали від домашнього та ґендерно-орієнтованого насильства.

Метою діяльності закладу є забезпечення притулком, надання комплексної допомоги жінкам-ВПО віком до 55 років (у тому числі з дітьми) та створення умов для подолання наслідків учиненого по відношенню до них насильства. Термін перебування в закладі визначається індивідуально, але не може перевищувати 6 місяців від дня поселення.         Зарахування до Центру здійснюється щоденно  на підставі особистого звернення постраждалої особи або письмового направлення до ВБО « КОНВІКТУС УКРАЇНА» від закладів, установ та організацій різних форм власності, які виявили таку особу (за умови її усвідомленої згоди).

До Центру не приймаються постраждалі особи, які перебувають у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння; з симптомами  хвороби  в  гострому  періоді  або  в   період загострення хронічних захворювань, а також особи,  що  потребують постійного стороннього догляду і не в змозі самостійно себе обслуговувати.

Умовою зарахування до Центру є наявність: - документа, що посвідчує особу; - довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи; - медичної довідки, що засвідчує можливість особи перебувати в колективі. У разі необхідності розміщення разом з жінкою її дитини/дітей, додаються також документи, що посвідчують їх родинні зв’язки та медична довідка на дитини/дітей. Враховуючи зазначене, просимо Вас поширити дану інформацію серед жінок зазначеної категорії, а також направляти постраждалих осіб до нашого Центру. Контактна інформація: [email protected], [email protected], +38 067-341-48-95

 

Контакти

  • Лідія Козуб
  • +38 067-341-48-95

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.