bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Підприємці Донбасу навчаються краудфандингу
12.02.2017

4-5 лютого 2017 р. в Києві за підтримки Програми Розвитку ООН в Україні стартувала перша Академія Краудфандингу для підприємців, які постраждали від конфлікту на Донбасі.

Під час заходу учасники презентували свої проекти та поспілкуватися з провідними краудфандинг-спеціалістами з Хорватії та України. 

Студентам показали відео-візитівки успішних стартапів та детально описали алгоритм створення стратегії стартапу. Після чого з допомогою менторів вони розробили сценарії відео-історій своїх бізнесів. Учасники дізналися про те, як залучити громадськість до своїх кампаній і які саме онлайн платформи краще використовувати, щоб зібрати кошти на свої проекти.

Українські відео-режисери переможці конкурсу «Великі Історії Малого Бізнесу» http://bit.ly/2kokth1 від ПРООН, надали поради учасникам  щодо монтажу та кадрування відео-історії для сайту. Підсумком стала робота в групах, де підприємці працювали над візуалізацією власної кампанії.

«Краудфандингова кампанія – як футбольний матч. Потрібна згуртована команда, хороший план і багато прихильників для отримання успішного результату», – сказала Сандра Власіч, представник Міжнародної Академії Краудфандингу з Хорватії.

Наступний етап Академії відбудеться наприкінці лютого, де учасники дізнаються про стратегічні комунікації необхідні для успішної кампанії. 

«Краудфандинг – це не лише про гроші. Перш за все, це побудова партнерських відносин, розвиток громад, донесення ваших ідей до публіки та створення чіткого бізнес плану ваших проектів», – відзначила заступник директора ПРООН в Україні Блерта Чела.

Основна мета цієї ініціативи – мобілізувати всі наявні ресурси для поліпшення умов життя переселенців і місцевих жителів Донецької та Луганської областей, які постраждали від конфлікту.

Ця ініціатива реалізується Програмою відновлення і налагодження миру ПРООН завдяки фінансовій підтримці Посольства Великої Британії в Україні.

Контакти

  • Програма Розвитку ООН в Україні
  • http://www.ua.undp.org/content/ukraine/uk/home.html

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.