bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Молодь Тернополя проведе добу в камерах колишнього слідчого ізолятора КДБ
27.01.2017

Молодь Тернополя проведе добу в камерах колишнього слідчого ізолятора КДБ. У такий спосіб члени Тернопільського осередку Спілки Української Молоді в Україні хочуть вшанувати подвиг героїв-крутянців та бійців Української  Повстанської Армії.

«Таку акцію ми проводимо вже кілька років поспіль в приміщенні музею політв’язнів та репресованих, який колись був слідчим ізолятором КДБ. Крім тернополян до участі в акції «Доба» долучаться й представники інших  осередків з різних куточків України»,  - розповіла голова Тернопільської  міської організації СУМ Леся Голик.

Під час 24-годинного перебування в колишніх казематах, хлопці та дівчата обговорюватимуть цікаві та маловідомі сторінки нашої історії, спілкуватимуться з істориками, науковцями та громадськими діячами, які завітають до них, переглянуть тематичні документальні фільми.

З  метою більшого зосередження та самопізнання учасники акції також практикуватимуть кількагодинну мовчанку.

Триватиме «Доба» впродовж 28-29 січня й завершиться ранковою недільною Літургією у музейній каплиці.

Організатори  «Доби»  переконані, що проведення такої  акції в стінах будівлі, які, буквально дихають історією, допоможе молоді не лише краще зрозуміти події минувшини українського народу, але й задуматися над власною роллю у сучасних процесах державотворення.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.