bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Інститут суспільних ініціатив відкрив систему членства
06.01.2017

Найбільш активна організація Львова «Інститут суспільних ініціатив» нещодавно відкрила систему членства, яка надає багато переваг новим членам.

Інститут суспільних ініціатив - це активна команда, метою якої є постійний рух вперед, позитивні зміни нашого суспільства, розвиток української молоді та середовища загалом. Команда складається з креативних, енергійних молодих лідерів і разом ми здатні зробити цей світ та нашу країну кращими! Організація була заснована у 2013 році та має 6 осередків у різних містах України з головним офісом у Львові. 

Тепер кожен може стати частинкою ІСІ та реалізувати разом з командою цікаві проекти, оскільки 19 грудня минулого року стартувала система членства в організації!

Майбутні члени ІСІ після процедури заповнення анкети та сплати членського внеску отримають наступні переваги:

– доступ до можливостей участі в локальних, національних та міжнародних тренінгах (в рамках різноманітних програм, в тому числі Erasmus+, EVS, тощо);

– знижку на участь в різноманітних заходах, що організовує ІСІ;

– вільний доступ до відвідування лекцій, тренінгів та воркшопів від цікавих людей;

– можливість реалізовувати свої проекти та ідеї в рамках організації;

- та багато інших можливостей.

Річний членський внесок участі в організації становить 500 грн. Ці кошти підуть на реалізацію проектів, соціальні акції, створення маркетингових матеріалів та для забезпечення операційної роботи організації! Звіт за використанні кошти, буде доступний онлайн, а також розповсюджуватись серед членів організації. Звіт діяльності організації буде представлений на річних зборах членів організації.

Більше інформації за посиланням тут

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.