bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

День розваг для вихованців «Спілки неповних та багатодітних сімей «Ластівонька»
15.12.2016

19 грудня - День Святого Миколая, всі діти з нетерпінням чекають цього дня! Заздалегідь малюки намагаються добре себе вести, адже лише слухняним дітлахам Святий Чудотворець приносить подарунки.

Так так, Миколай мандрує світом, з цієї нагоди Надія Карпенко разом з Оксаною Сахаровою, вирішили подарувати святковий день розваг  для вихованців зі «СПІЛКИ НЕПОВНИХ ТА БАГАТОДІТНИХ СІМЕЙ «ЛАСТІВОНЬКА», організувавши поїздку в Київ.

Вранці 13 грудня автобус з дітлахами відправився у напрямку Києва. Від  Білої Церкви до столиці майже 80 кілометрів, їхати трохи більше години, але час промайнув швидко, зовсім непомітно, бо попереду всіх чекав насичений день, багато приємних сюрпризів  та незабутніх вражень!

Спочатку діти розважалися в парку атракціонів «Happylon». Потім ми ще подивилися на величезний акваріум, помилувавшись красою і витонченістю дивовижного різноманіття тваринного світу, що мешкає у водах світового океану. На відстані витягнутої руки тут можна побачити зубастих хижаків, зграї тропічних рибок і справжні корали, весь чарівний світ яскравих фарб і різноманітність форм підводного життя!

День був насиченим позитивними враженнями, проте час повертатися додому! Діти повернулися веселі, енергійні та надзвичайно задоволені!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.