bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Акція «На запчастини – тільки машини!» відбулася у Тернополі
05.12.2016

2 грудня 2016 р. працівники громадської організації  ТМЖК «Відродження нації» організували і провели Всеукраїнську інформаційну акцію «На запчастини – тільки машини!», що включала  в себе просвітницьку акцію та флешмоб.

Захід проводився  на центральному автовокзалі обласного центру. Обране місце та час проведення акції сприяли охопленню великої кількості пересічних громадян області, що користуються послугами перевізників центральної автостанції. Акція, ініційована Всеукраїнською  коаліцією громадських організацій з протидії торгівлі людьми, проведена за підтримки МОМ у шістнадцяти областях України,  присвячена  Міжнародному дню скасування рабства. Мета акції: активізацію і підвищення обізнаності громадян  щодо ризиків та небезпек, пов’язаних із участю у незаконній трансплантації органів.

Приємно, що працівники організації, державні службовці, працівники правоохоронних органів та волонтери консолідували спільні  зусилля щодо  підвищення рівня обізнаності з проблемою торгівлею людьми та ризиками  участі у незаконній трансплантації органів. Переконані, що лише  наша спільна небайдужість до цієї проблеми  є запорукою успішної боротьби з нею. Слід підкреслити, що у Тернополі зростає рівень свідомої активної молоді, якій близька ідея волонтерства. Так, до проведення акції 2 грудня залучені волонтери  - студенти факультету  соціальної роботи ДНПУ ім. В.Гнатюка та ДВНЗ «Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі»  та студенти кафедри соціального управління   Тернопільського інституту соціальних та інформаційних технологій.   

Варто зауважити, що перехожі   позитивно сприйняли акцію, з азартом   долучалися до флешмобу і з цікавістю переглядали отримані буклети. Приємно відзначити, що жителі області відзначаються досить  високим рівнем відповідальності та  міжособистісної культури. Є сподівання, що знання та ідеї, донесені під час просвітницької акції «На запчастини – тільки машини!», стануть ідеями та переконаннями задіяних учасників, а корисні поради та правила безпечної поведінки  будуть  в подальшому нормою їхнього життя. 

Контакти

  • ТМЖК «Відродження нації»
  • https://www.facebook.com/vidrodzhennya

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.