bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Абетка-читанка про українське життя у вільному доступі
30.11.2016

«Рідна абетка» –  сучасна абетка, яка нещодавно з’явилася у вільному доступі в Інтернеті. Це абетка не просто про букви, а про українські символи. Про все те, чим пишаються,  що люблять та цінують українці.

Авторка книжки – Юлія Сирих, мати двох дітей. За професією дизайнерка, написала тексти та власноруч намалювала зрозумілі ілюстраціі до книжки.  За словами авторки, вона писала цю книжку насамперед, щоб виховати своїх дітей справжніми українцями, розповісти їм про українські цінності, про те, з чого складається Україна. Звісно, не кожен погодиться безумовно з усім, що є у абетці, але, як зазначає авторка на сайті «Абетки», це її власне бачення своєї Батьківщини.

«Рідна абетка» вже є доступною для читання онлайн, за допомогою комп’ютеру чи планшету. Також можна придбати електронну або паперову копії. Незабаром стартує кампанія зі збору коштів на видання абетки в Україні, щоб книжку можна  було легко купити без шкоди для гаманця.

Якщо ви представник школи, дитячого садочку або іншого дитячого учбового закладу, зв’яжіться з авторкою, щоб отримати електронну копію для свого закладу безкоштовно.

Завітайте на сайт «Рідної абетки», погортайте сторінки та завантажте розмальовки для малят - http://abetka.syrykh.net/

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.