bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Активності в рамках молодіжного проекту «Знай більше»
25.11.2016

З жовтня 2016 року розпочались активності в рамках молодіжного проекту «Знай більше» від ВГО «Громадська Палата України» у Дніпропетровській області.

Молодіжний проект «Знай більше» - є спільним задумом активісток та волонтерів Громадської палати Дніпропетровської області.  Мета проекту: привернення уваги до питань реалізації соціальних прав, позиції молоді щодо зазначеного питання та підвищення обізнаності про соціальні права та можливості серед молодіжної спільноти м.Дніпро.

Проектом передбачено низку заходів за участі молоді з жовтня по грудень 2016року: тренінгові зустрічі, створення соціальних  роликів, Конкурс соціальних роликів та нагородження переможців, Молодіжний Соціальний форум.

На організаційній зустрічі, яка відбулась 2 листопада, пройшла гра «Країна гідності», та молоддю були визначені актуальні соціальні напрямки, за якими відбудеться конкурс відео:

  1. «Бездомні та їх можливості»
  2. «Екологія»
  3. «Освіта»
  4. «Корупція»
  5. «Гуртожиток»
  6. «Медицина»

Для натхнення до створення відео 16 листопада 2016 року був проведен семінар-майстерня. В рамках семінару відбувся майстер-клас від режисера-аніматора Микити Лиськова, засновника Школи авторської анімації «Ліноліум». Майстер-клас визвав великий інтерес - його участниками стали майже 60 осіб!

Наразі, зараз триває прийом соціальних роликів на Конкурс за зазначеними темами. Авторські відео будуть просуватися у соцмережах, та за результатами он-лайн голосування і підсумків жури буде відзначено переможців. Нагородження відбудеться під час Молодіжного соціального форуму у грудні.

Тож, запрошуємо молодь прийняти участь у Конкурсі соціальних роликів!

Роботи чекаємо до 4 грудня 2016 року на пошту [email protected]

Для додаткової інформації звертайтись до координаторки проекту від Всеукраїнської громадської організації “Громадська Палата України” Юлія Копниської-Петриченко. Контактний номер телефона 097-573-63-37.

Молодіжний проект «Знай більше!» є спільним проектом Всеукраїнської громадської організації “Громадська Палата України” (м. Дніпро) та Міжнародної благодійної організації «Партнерство «Кожній дитині» (м. Київ).

Контакти

  • Наталя Жебри
  • 097-573-63-37

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.