bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Активісти ГО «Віра. Надія. Дія» відвідали Таращанський навчально-реабілітаційний Центр
22.11.2016

11 листопада 2016 р. активісти ГО «Віра. Надія. Дія.» здійснили поїздку до дітлахів, які виховуються та проживають в Таращанському навчально-реабілітаційному Центрі.

Таращанський навчально-реабілітаційний центр - загальноосвітній виховний і корекційно-відновний, існує вже 55 років, де навчаються та проживають 135 дітей з особливими освітніми потребами, більшість з них - це діти-сироти і діти позбавлені батьківського піклування, 85 - діти-інваліди. Заклад займається підготовкою дітей з особливими потребами  до повноцінного життя в сучасних соціально-економічних умовах, cприяє становленню особи, корекції пізнавальної діяльності, недоліків розумового розвитку і порушених сторін психічного розвитку.

Колектив закладу: керівний склад, педагоги, вихователі, це люди з великими сповненими любові і тепла серцями, своєю відданою щоденною працею, навчають, виховують та піклуються про своїх підопічних.

Ми, волонтери ГО «Віра. Надія. Дія.» виявили своє бажання і готовність особисто приїхавши, прийняти участь в покращенні життєвого побуту Центру. Керівництво закладу разом з дітлахами привітно зустріли, познайомившись, влаштували міні-екскурсію.

До дітей ми приїхали, привезли необхідні речі, а саме:  музичні колонки, мікрофони зі стійками,  будматеріали, різноманітні товари для творчості, квілінгу,  фотоапарат.

Чудовою видалася поїздка, дружня атмосфера, приємні емоції, тепле спілкування, одним словом - все вдалося!

Величезне спасибі друзям та партнерам, які посприяли в здійсненні даної поїздки: Львівській Освітній Фундації та фонду «GINGER».

А за теплий прийом та щирі дитячі посмішки, спасибі дітлахам та керівництву Таращанського навчально-реабілітаційного центру.

Ось так разом, згуртувавшись, ми здійснили поїздку і передали необхідні речі для малечі, а саме для вихованців Таращанського навчально-реабілітаційного центру. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.