bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В Харкові ВПО та ветерани АТО вчились основам підприємницької діяльності
18.11.2016

17 листопада 2016 р. в приміщенні IDP Business Space (м. Харків) відбувся перший семінар в рамках «Правозахисної школи для ВПО та ветеранів АТО з інвалідністю» на тему «Основи підприємницької діяльності та працевлаштування».

Семінар організовано за ініціативи ГО “Харківський правозахисний альянс”.

Під час семінару учасники дізнались про можливості підтримки підприємницької діяльності в Україні, зокрема для ВПО, ветеранів АТО з інвалідністю та інших людей з обмеженими можливостями, навчились писати проекти для отримання безповоротної фінансової допомоги, ознайомились з основами бізнес-планування та правилами пошуку роботу.

Організатори зазначають, що 2 грудня в рамках “Правозахисної школи для ВПО та ветеранів АТО з інвалідністю” відбудеться другий семінар на тему “Соціальний захист ВПО з інвалідністю та учасників АТО”.

Нагадаємо, що з жовтня в місті Харків працює Центр допомоги ВПО та учасникам АТО з інвалідністю, спеціалісти Центру надають внутрішньо переміщеним особам та учасникам АТО з обмеженими можливостями безоплатні юридичні та психологічні консультації, консультації зі створення власного бізнесу, пошуку роботи в Харкові та інших містах області, адаптації переселенців у нових містах.

Контакти Центру допомоги ВПО та учасникам АТО з інвалідністю:

м. Харків, вул. Короленка 18-а.

+380 (67) 681 63 80, +380 (95) 508 30 08

Проект “Захист прав та соціально-психологічна адаптація ВПО та ветеранів АТО з обмеженими можливостями на сході України” реалізується ГО “Харківський правозахисний альянс” за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні. 

Матеріал опублікований у рамках спеціального медіа-проекту «Інформація для свідомих дій: почуй голос постраждалих внаслідок конфлікту на сході України», що  впроваджується Ресурсним центром ГУРТ за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США. 

Контакти

  • ГО “Харківський правозахисний альянс”
  • [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.